Hpfi relæ installation 2019-01-22T13:57:51+00:00

HPFI relæ installation

Den elektroniske verden bliver større og større for hvert år der går. Det betyder også, at vi får mere og mere elektronik ind i hjemmet og industrien. Det gælder både de vigtige og nødvendige apparater som køleskab, ovn og belysning. Derudover bliver flere og flere danske hjem fyldt med elektroniske apparater som fladskærme, mikroovne og endda elektroniske senge. Hvorimod man i industrien i lang tid har haft mange elektroniske systemer der skulle vedligeholdes.

Montering af hpfi relæ

Derfor er det vigtigt at få en montering af et HPFI relæ, så man sikrer, at elinstallationerne er under de rigtige forhold. Relæet beskytter dine elinstallationer mod fejlstrøm, så man kan med andre ord kaldet det et fejlstrømsrelæ. Installationen af fejlstrømsrelæet er vigtigt, da det kobler et elapparat fra, hvis der løber for meget strøm igennem, og hvis balancen er overskredet.

På denne måde sikrer man, at man ikke risikerer at få stød af et elektronisk apparat, hvor der er fejl i. Dette er meget vigtigt og også en af grundene til, at det er lovpligtigt at få en professionel montering af et HPFI relæ, og det kan vi hjælpe dig med.

Hos DASA tilbyder vi en række forskellige HPFI relæer og også HPFI montering. Det er ikke en mulighed at installere relæet selv, da det i Danmark ikke er lovligt. Det er derimod et krav, at man får det installeret af en professionel elektriker.

Vi tilbyder kvalitetsrelæer, og derfor bør du vælge os, når du skal have installeret dit fejlstrømsrelæ. Vi sørger for, at du får den rette installation, og så kan du også ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Der findes forskellige klasser af HPFI relæ, og du bør derfor være opmærksom på, at du får installeret det rigtige. Dette kan vi dog hjælpe dig med, og i den typiske bolig er det oftest et klasse A relæ, der skal installeres.

Så hvis du skal have installeret et nyt HPFI relæ eller udskiftet det gamle, så kontakt os for et uforpligtende tilbud og pris på opsætningen af dit HPFI relæ.

Som vi nævnte tidligere, kaldes det også for et fejlstrømsrelæ. HPFI står nemlig for H (højfølsom), P (pulserende), F (fejl), og I’et er det videnskabelige symbol for strøm.  En HPFI montering skal sørge for, at mennesker og dyr i hjemmet ikke bliver udsat for stød på grund af fejl i installationerne.

Fejlstrømsrelæet måler den mængde strøm, der løber ind og ud af en elektronisk installation. Det er her balancen kommer i spil. Fejlstrømsrelæet måler nemlig, om den mængde strøm, der løber ind, er den samme som den, der løber ud. Hvis ikke dette er tilfældet, så slår relæet installationen fra. På denne måde sikrer det, at man ikke får stød på for eksempel en ledning til vaskemaskinen eller køleskabet.

Det smarte ved at få en HPFI relæ installation er, at det i modsætning til andre relæer kan koble fra ved pulserende strøm. Pulserende strøm er især kendetegnet ved den strøm, der kommer fra elektroniske apparater som fladskærme og bærbare computere.

Tidligere kunder