Døgnvagt 2018-05-31T15:13:57+00:00

Elektriker døgnvagt – Vores døgn elektriker står til rådighed

Vi ser flere og flere elektroniske apparater og systemer i både hjem og virksomheder. Det gælder både de efterhånden helt nødvendige installationer som køleskab og TV, men derudover også diverse elinstallationer og systemer i industrien.

Elektriske apparater og elinstallationer er dog ikke altid fejlfrie, og kan i nogle tilfælde udgøre en risiko for uheld. Derfor er det vigtigt med apparater som for eksempel et HPFI relæ, der kan modarbejde eventuelle strømfejl ved at slå installationer fra. Det kan derfor være nødvendigt at tjekke op på elektronikken døgnet rundt, og det kan en døgn elektriker klare.

En døgn elektriker kommer ud til din bolig, din arbejdsplads eller et helt tredje sted og tjekker op på installationerne, hvis der er fejl i dem. Det kan også være, at et HPFI relæ skal skiftes, og der skal man også bruge en elektriker. Hos os har vi en elektriker døgnvagt, så du altid kan få en professionel elektriker ud til dig, hvis der er problemer med elektronikken.

Hvorfor bruge en døgn elektriker?

Vores elektriske apparater og installationer er nu til dags en livsnødvendighed i mange tilfælde. Vi bruger det til vores belysning i hjemmet, til vores madlavningsapparater, til vores opbevaring af mad som for eksempel køleskab og fryser. Slår strømmen pludselig fra på grund af en fejl, så kan det være nødvendigt at få en professionel elektriker ud.

En døgn elektriker kommer ud til dig når som helst og hele døgnet rundt, hvis strømmen pludseligt fejler. Både dig til og din virksomhed, som er afhængig af jeres elinstallationer i forbindelse med driften af diverse maskiner og systemer i arbejdsprocesserne. Eller til dig, som har akut behov for hjælp til strømsvigt eller lignende i hjemmet.

Hvornår skal jeg bruge en elektriker døgnvagt?

Hos DASA tilbyder vi at sende en professionel elektriker ud til dig døgnet rundt, hvis du har problemer med strømmen. Der er dog nogle ting, som du selv kan tjekke, inden du ringer til døgnvagten. Man kan nemlig i første omgang gøre noget selv, for at strømmen kommer tilbage.

Hvis du oplever strømsvigt, kan du i første omgang tjekke, om dit HPFI relæ er slået til. Hvis ikke, skal du slå det til. Du kan også tjekke sikringerne og skifte dem, hvis de er sprunget. En tredje ting du kan gøre, inden du ringer til vores elektriker, er at ringe til dit forsyningsselskab og høre, om fejlen kommer derfra.

Hvis ingen af disse ting virker, så skal du ringe til vores døgn elektriker. Her igennem får du en vejledning i, hvad du skal gøre, og så kommer vi ud til dig, så hurtigt vi kan. Husk, at hvis du bor til leje, så er det din udlejer, der skal kontakte os.

Det er vigtigt, at du ikke forsøger at pille ved ledninger og andre installationer selv, da det kan være farligt.

Vi er altid glade for at hjælpe, så hvis du har et akut problem, så ring til vores elektriker døgnvagt.

Tidligere kunder