El tjek 2018-05-31T15:01:14+00:00

El tjek – Få hjælp til at optimere og tjekke din opsætning

Ved et el tjek foretager vi en undersøgelse af de pågældende elinstallationers nuværende status. Det vil helt konkret sige, at vi efter et el eftersyn vil være i stand til at fortælle, om elinstallationen bør repareres, hvorledes din elinstallation kan effektiviseres, og om det er muligt at mindske elforbruget på din elektronik. Det kan altså lade dig opgradere dit udstyr, og samtidig give dig en eventuel besparelse på dit årlige elforbrug.

Der findes nogle helt konkrete sager, som et sådant eftersyn skal indeholde. Kravene omkring, hvad det er som skal undersøges, reguleres af Sikkerhedsstyrelsen. På den måde er du sikret, at du får et el tjek som lever op til landets standard, når du handler med os hos DASA.

Få et el eftersyn med attest, og øg din boligs værdi

Når du har fået foretaget et el tjek, får du en el attest, også kaldet en el rapport. El attestens formål er at dokumentere, at undersøgelsen har fundet sted, og kan være fordelagtig at have ved hånden, når man vil sælge sin bolig. Vi kan foretage el tjek af andelsbolig, ejerlejlighed, virksomhedslokaler eller, hvad du står og vil have undersøgt.

Vi yder som autoriseret el-installatør service til både privatpersoner, virksomheder og kunder inden for industri. Med stor ekspertise og en bred vifte af erfaring, kan vi tage hånd om kunder som ønsker et el eftersyn, uanset om du handler privat eller for en virksomhed.

El tjek – En investering som giver mulighed for forbedring og besparelse

Er du interesseret i at få foretaget et el tjek af dine elinstallationer, nu hvor du kender til nogle af de mange fordele ved at sådant eftersyn? Et af spørgsmålene som melder sig vil sandsynligvis omhandler el tjek priser. Så hvad ligger en el rapport pris på?

Prisen på el attesten afhænger af flere variabler. Det afhænger af faktorer som, hvilken udstyr du ønsker tilset, hvor mange elinstallationer der er tale om, og hvor lang tid arbejdsprocessen tager. Der kan også være fare involveret i undersøgelse af defekt elektronik, eller det kan være særskilt besværligt eller risikabelt at komme til alle eller dele af de elinstallationer som skal efterses. Prisen for et el tjek kan altså variere efter arbejdsopgaven.

Et el tjek er en ansvarlig foranstaltning

Det er dog ikke udelukkende økonomisk fordel eller forbedret ydeevne som kan være god grund til at få foretaget et el eftersyn. Er du ejer af din egen bolig? Så har du nemlig selv ansvaret for, at dine elinstallationer er sikre, og ikke for eksempel har høj risiko for at skabe brandfare. Der er også lovkrav som kan forårsage, at visse elinstallationer kan forældes.

Har du mistanke om, at du har elinstallationer som er forældede eller udgør brandfare, skal du have foretaget et el tjek. Der er nemlig lovkrav om at få disse fejl udbedret, uanset om du er boligejer eller bor til leje.

Årsagerne til at få foretaget et el eftersyn er mange og fordelene ligeså. Hos DASA har vi styr på det tekniske, og hjælper dig med et smil.

Tidligere kunder