El teknik 2018-05-31T15:41:13+00:00

Professionel el teknik til enhver opgave

Har du behov for hjælp til opsætning og installation af bygningsautomatik eller andre opgaver inden for el og teknik, bør du kontakte en professionel el tekniker. Hos DASA tilbyder vi solid og velinformeret løsning af alle tekniske udfordringer, og står du overfor en stor opgave, så kan du med fordel drage nytte af vores viden og ekspertise. Vi tilbyder hjælp på alle områder inden for faget, og har du brug for rådgivning eller hjælp til opsætning af elinstallationer eller -systemer, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Hvad enten du som virksomhed eller privatperson har brug for rådgivning, står vores hold af el teknikere klar til at svare på alle dine spørgsmål, og har du brug for assistance af mere praktisk art, kan vi også være yderst behjælpelige. Vi kan hjælpe dig uanset typen af elteknisk opgave, som du måtte stå overfor – og med vores erfaring på området, så er du sikret et resultat, hvor fokus ligger på den gode kvalitet.

Den dygtige el tekniker

En god el tekniker har et solidt og velovervejet uddannelsesmæssigt fundament. El teknik kan dække over mange ting, og det er derfor vigtigt, at du vælger en tekniker, som har styr på emnet og kan give dig den mest fyldestgørende hjælp. Med et langt uddannelsesforløb i baghånden er vores erfarne medarbejdere blandt de bedste til at vejlede og rådgive dig, når du har brug for hjælp indenfor dette område.

Vi tilbyder rådgivning og hjælp, der er baseret på både praktisk og uddannelsesmæssig erfaring, og vælger du DASA, kan du være sikker på, at dine udfordringer indenfor el teknik bliver løst på bedst mulig vis. Vores viden dækker bredt, og uanset størrelsen på dit problem, så kan vi sammen finde en tilfredsstillende løsning.

Hjælp til alle udfordringer

Hos DASA tilbyder vi hjælp til alle opgaver indenfor el og teknik, og uanset om vi står overfor en større opgave hos en virksomhed, eller du som privatperson kontakter os, gør vi vores ypperste for at imødekomme dine krav.

Ønsker du eks. hjælp til automatisering af din virksomheds maskiner eller systemer, kan vi være behjælpelige med alle de tekniske samt praktiske udfordringer, som dette måtte medføre. Vores fokus ligger på at tilbyde dig den bedst mulige service samt grundviden, og vælger du os, er du sikret, at dit næste projekt kommer til at leve op til alle dine krav.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du brug for hjælp til eller rådgivning, er du velkommen til at tage kontakt til os for et godt tilbud. Hver opgave er forskellig, så grib derfor telefonen og ring til os, så du kan få styr dine eltekniske udfordringer. Vi stræber efter at tilbyde god service og velfunderet vejledning, og uanset problemets størrelse, vil vi være stålsatte på at finde en løsning. Du opfordres derfor til at kontakte os allerede i dag, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bedst og billigst muligt kan hjælpe dig med dine problemer.

Tidligere kunder