El installatør 2018-05-31T12:01:18+00:00

Autoriseret El installatør i København og Omegn

Vi tilbyder vores assistance til både små og store opgaver, som kræver en kompetent el-installatør. Vi er nemlig klar over, at nogle opgaver skal varetages med forsigtighed og grundighed, derfor har vi kun de bedste el-montører på vores hold. Gennem deres erfaring sikrer vi dig en løsning, som er intet mindre end optimal.

Vi ved, at vejen til fremgang er et godt samarbejde. Derfor vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at skabe et godt samarbejde med netop din virksomhed. Dette samarbejde bliver blandt andet skabt gennem kommunikation og tillid. For at øge denne tillid vil vi så vidt muligt altid sende den samme installatør ud til dig. Således at du har én person fast tilknyttet din virksomhed, hvilket også vil resultere i et mere effektivt stykke arbejde.

Denne løsning mener vi, skaber både nærvær, tillid og solidt samarbejde, og det er tre ting, som vi værdsætter i høj grad.
Det er også gennem dette grundige arbejde og disse værdier omkring samarbejde, at vi vil prøve at overgå dine forventninger til hver eneste opgave.

El installation fra start til slut

Hvis du vælger at indgå et samarbejde med os omkring dine el-installationer, så skal du vide, at vi ikke blot leverer og installerer, vi gør meget mere.
Vi står klar allerede fra dag et, hvor vi kan bidrage med kyndig vejledning, således at du kan modtage den nødvendige hjælp og den løsning, der matcher din virksomhed bedst muligt.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder hjælp til alle former for elektrisk arbejde, som kræver en certificeret og uddannet elektriker.
Disse former for arbejde kan både være til opsætning og installation af alarmer, lys og lamper og diverse datasystemer.
Vi assisterer både, hvis du skal bygge nyt, eller hvis du skal bygge til. Udover dette, så står vores hjælp naturligvis også til rådighed, hvis du blot skal have udført vedligeholdelse eller reparationer af dine allerede eksisterende installationer.

Integritet og troværdighed – vores værdier gavner dig

Vi har samlet et team af kompetente elektrikere, som er klar til at varetage dine opgaver. Alle disse installatører er både grundige og effektive, og dette kan vi garantere, da de alle er uddannede elektrikere, som hver især har mange års erfaring.
Det er vigtigt for os, at vi leverer et stykke arbejde, som du er yderst tilfreds med, således at vi kan skabe gode resultater både for os og for dig, og dette gør vi i høj grad gennem vores værdier: Integritet og troværdighed.

Så hvis du gerne vil have elinstallationer, som fungerer, når det er nødvendigt, og som hurtigt kan blive vedligeholdt og repareret, så er vi klar til at hjælpe netop dig. Sammen kan vi nemlig sikre dig grundige og effektive løsninger og installationer.

Hvis du også gerne vil nyde godt af vores arbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os med henblik på en opgave, et tilbud eller rådgivning. Vi er altid klar til at hjælpe, og ingen opgave er for lille eller for stor til at vi vil kigge på den.

Tidligere kunder