Bygningsautomatik 2018-05-31T15:56:32+00:00

Intelligent bygningsautomatik

Alle former for automatik, som du finder i en bygning, kan blive betegnet som bygningsautomatik. Derfor er betegnelsen bygningsautomatik også anvendt i flere forskellige områder, hvor man blandt andet kan nævne alarmsystemer, varme, elektricitet og lys.

Hos os finder du løsninger inden for alle disse områder, og vi sikrer dig den bedste kvalitet gennem erfaring, innovation og kvalitet.

Hvorfor bør I vælge at investere i intelligent bygningsautomatik?

Hvorfor lægge penge i bygningsautomatik? Dette er der flere grunde til, men vi vil blot prøve at fremhæve én simpel grund her, og den grund får du hård og kontant her: Det er et krav.

I løbet af tidligere år og de år, som er på vej i den nærmeste fremtid, så bliver der stillet højere og højere krav til de løsninger, som du har i din virksomhed. Disse krav relaterer blandt andet til energiforbruget og indeklimaet. Men du behøver ikke at tage vores ord for det.

Hvis man kigger på udviklingen i energikravene, som er fremlagt jævnfør bygningsreglementet, så bliver disse krav tydelige. Disse krav viser blandt andet disse resultater:

  • I 2010 blev der krævet, at man havde et maksimalt energiforbrug på 52,5 kWh per kvadratmeter.
  • I 2015 blev der krævet, at man havde et maksimalt energiforbrug på 30 kWh per kvadratmeter.
  • I 2020 vil det blive krævet, at man har et maksimalt energiforbrug på blot 20 kWh per kvadratmeter.

Det er altså blandt andet på grund af disse krav, at det er nødvendigt at tænke på bygningsautomatik og udvikling af nye energikilder i virksomheder.

Hvad kan du gøre for at leve op til disse krav?

For at spare mest muligt på energien, så kræver det at alle dine automatiske løsninger bliver overvåget og reguleret. For at dette bliver muligt, så er det også ofte nødvendigt, at man samler alle sine løsninger på den samme platform, da dette vil gøre det muligt at overvåge og regulere, og dette kan vi hjælpe med.

De stigende krav kan også gøre dig en tjeneste

Som vi har konkluderet, så er det ikke just på grund af dit ønske om et lavere energiforbrug, at du med fordel kan investere i bygningsautomatik, men det kunne det lige så være.

Der er nemlig også fordele for dig og din virksomhed ved disse intelligente installationer. Når du har mulighed for både at overvåge og regulere de mange tekniske installationer, så giver dette nemlig også muligheden for, at du kan tilpasse efter behov.
Derved sparer det dig energi og penge samtidig med, at du skaber et bedre indeklima i hele virksomheden.

Så hvis du vil leve op til de stigende krav, hvis du vil spare på energien, og hvis du vil skabe et bedre indeklima for alle, så er det altså nødvendigt at integrere alle dine systemer under den samme platform, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Vi assisterer dig fra starten med at fastslå bygningens energiforbrug, og herefter er det muligt for os at levere den bedst mulige løsning til netop din virksomhed.

Tidligere kunder