Automatiktekniker 2018-05-31T15:50:51+00:00

Automatiktekniker – Innovativ og brugervenlig Industri automatik

Vi vil gerne hjælpe dig frem til de mest effektive løsninger inden for el og teknik. Denne vej mod effektive løsninger kommer igennem automatik og innovation. Vi blander erfaring og nytænkning, og derved skaber vi de mest effektive løsninger, og det kan vi også gøre for dig.
De nye løsninger kan implementeres på mange forskellige måder, og vi vil gerne hjælpe dig med at løsningerne bliver optimale, og at du herved modtager den mest brugervenlige løsning.

Vores team hjælper jer igennem processerne

Vi har et kompetent og mangfoldigt team, som er eksperter i blandt andet industriautomatik og projekthåndtering. Derved tager vi dig i hånden hele vejen igennem, således at vi sammen kan nå frem til det bedste resultat.
Vores automatikteknikere har mange års erfaring inden for dette fag, og de er tilsammen kompetente inden for alle fagets grene.

Kan vores automatikteknikere hjælpe dig?

Vores automatikteknikere er klar til at hjælpe, hvordan kan vi hjælpe dig? Vores teknikere arbejder med alle former for automatiske maskiner, anlæg og løsninger.

Det er især rart at have en kompetent tekniker tilknyttet, hvis du arbejder et sted, hvor afbrydelser i produktionen kan koste dyrt. Produktionsstop sker, når man har en virksomhed, som afhænger af automatik. Det er svært at undgå, men man kan minimere skaden ved altid at have en tekniker tæt på, derfor kan du med fordel overveje om en af vores teknikere skal assistere dig, når produktionen går i stå.

Hvorfor automation?

Men hvorfor er det egentligt nødvendigt med automation og en stigning i den industrielle automatik? Dette spørgsmål kan besvares gennem to punkter.

  • Øget produktivitet
  • Øget konkurrenceevne

Man kan sagtens argumentere for, at en øget produktivitet automatisk øger konkurrenceevnen, og derfor vil disse to punkter blive besvaret som ét.

Automatik i det industrielle aspekt skal altså kunne øge produktiviteten, men er det pengene værd? Det er ikke nogen hemmelig, at man skal investere en del penge i automation, før man øger effektiviteten. Og det er rent faktisk pengene værd, det kan vi i hvert fald konkludere ud fra flere undersøgelser.
En af disse undersøgelser er foretaget af CEBR (Centre for Economic and Business Research). Dette forskningsprojekt hedder Avanceret Automations Investerings Model (AIM). Dette forskningsprojekt viser, at der i Danmark stadig er yderligere brug for mekanisering/automation og it i industrien.

Når det nu er slået fast, at det er nødvendigt, hvordan kan det så hjælpe din virksomhed?

Ganske kort kan man sige, at det øger produktiviteten, fordi robotter og andre mekanismer arbejder hurtigere og mere organiseret end mennesker. Men effektivitet skal naturligvis ikke gå udover arbejdspladserne, og derfor er det heldigt, at flere undersøgelser faktisk viser, at automation rent faktisk skaber arbejdspladser frem for at fratage dem.

Så hvis du gerne vil øge produktiviteten, antallet af arbejdspladser og din virksomheds konkurrenceevne, så er automatik uden tvivl løsningen for dig.
Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen igennem, og vi stopper ikke før, at det hele fungerer.

Tidligere kunder